og eg er trufast til din hals

Friday 26 January 2007

Eg banke på di dør

I går var en fin dag. Først ble DMA oppdatert med ei rekke positive nyheter og forandringer. Vi fikk høre to nye sangtitler; Enden Av November og Silkebånd. Janove fortalte at Silkebånd skulle være en sigøynersang, og det kan jo bare tolkes positivt. Enden Av November skal visst være "en swing/jazz-sang som til tider minder lidt om Di Grind," for å si det ordrett. Det høres jo ikke så aller verst ut det heller. Dessuten fikk vi vite at Kaizers er på Lydverket på onsdag, og det er jo gøy.
Så kom det beste: Skambankt på Harald Are Lund Show. Morsomt intervju, spesielt fordi programlederen dreit seg ut gang på gang. Og vi fikk høre Bak Låste Dører, siste spor på plata. Faen så stilig den var. En ordentlig mektig sang, dystrere enn Skambankt ellers, men den passa så utrolig godt som avslutningssang.

Silja og jeg lærte også noe nytt i går. Jeg kom nemlig til å tenke på at Terjes etternavn kanskje ikke uttales Vinterstø, slik jeg alltid har sagt det, kanskje det skal være Vinterstø. Så klarte Silja å leite fram et intervju der Terje sier navnet til far sin, og jammen var det faktisk Vinterstø. Det høres rart ut, jeg har aldri hørt noen si navnet hans på den måten. Men så er det vel sånn da. Er jo mer logisk egentlig, med tanke på at "vinter" uttales på den måten ellers. Okei, dette var ikke lett å forklare. Også har han jo fått et etternavn til; Røthing. Og hvordan skal man uttale det? Røtting? Røøting? Nei, dette var ikke lett altså.

Nå var nettopp Skambankt på Topp 20 gitt. Haha, hadde aldri trodd jeg skulle se Skambankt på Topp 20. Men det måtte vel skje, det også. De viste videoen til Dynasti. Den var jo.. spesiell. Jeg håper inderlig de hadde med de pornoheiagjengjentene bare på trass, på kødd. Også var det et lite intervju da, nok en gang med en mongo programleder. Han trodde plata het Dynasti, til og med. Jarra. Men Nich har jo alltid vært mongo, så. Gøy å høre Panzer snakke såpass mye da, det har jeg ikke gjort før. Gleder meg bare mer og mer til plata og konsertene nå.

I dag har forøvrig vært en dårlig dag. Tok nesten livet av meg sjøl i heimkunnskapen i dag tidlig, fikk elektrisk støt. Her er en smart altså, tar ut kontakta på mixmasteren når en er våt på henda.

I blant skulle jeg så ønske jeg hadde ei oljetønne, bare for å kunne slå på den hver gang jeg er sint. Må da være en fin måte å få ut aggresjon på, i tillegg ville jeg sikkert blitt gladere, siden det hadde fått meg til å tenke på Kaizers.
(Haha)

1 comment:

Anonymous said...

Keep up the good work.